Vragen rondom opvoeden met elkaar delen, hulp aanbieden en vragen
#OPLADERS contact
Hi, ik ben Sanne! Moeder van twee kinders (3 en 5 jaar) en woon nu twee jaar in Zutphen.
Toen ik hier net kwam wonen heb ik veel ouder & kind cafés bezocht om mensen te leren kennen. Hier ontmoette ik Esther van #opladers die mij vertelde over Get Together. Meteen werd ik super enthousiast! Inmiddels ben ik hier nu sinds een jaartje bij betrokken en organiseren we de Get Together voor en door ouders evenementen. Het ouderschap is namelijk soms heel lastig en ik denk dat veel ouders er onnodig alleen voor staan. We gaan allemaal door dezelfde pittige fases dus waarom zouden we elkaar hier niet meer in steunen?
Wij hopen de drempel hiertoe te verlagen door met onze evenementen een fijne omgeving te creëren om met elkaar te verbinden. Dit hoeft helemaal niet diepgaand en zwaar te zijn, een simpele blijk van herkenning kan al een wereld van verschil maken!
Op 2 juli bieden we leuke en gezellige activiteiten aan om gewoon een leuke dag te hebben met je kind(eren). Hopelijk gaat iedereen met het gevoel naar huis dat we allemaal onderdeel van dezelfde groep 😊!
Liefs Sanne