Vragen rondom opvoeden met elkaar delen, hulp aanbieden en vragen
#OPLADERS contact

Boekjes & Babbels

Verzorgd door De Bibliotheek i.s.m. Yunio consultatiebureau

Boekjes & Babbels is een wekelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen! Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen over voorlezen en geschikt leesmateriaal.

Voorlezen is belangrijk voor de taal- en spraakontwikkeling van elk kind, voorlezen prikkelt de fantasie, en voorlezen is leuk! Tijdens Boekjes & Babbels krijg je tips over voorlezen en is er de mogelijkheid om samen met je kind boekjes uit te zoeken voor thuis en hier advies over de vragen. Ook is het een leuke gelegenheid om andere (groot)ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld opvoedingszaken.

Boekjes & Babbels is iedere vrijdag van 9.00 uur tot 10.00 uur in Aalten. Deze bijeenkomsten worden thematisch ingericht en bij de eerste bijeenkomst in de maand schuift een verpleegkundige van Yunio aan. Er is dan ook gelegenheid om vragen aan haar te stellen.