Vragen rondom opvoeden met elkaar delen, hulp aanbieden en vragen
#OPLADERS contact

Vrijdag 28 juni werd modderdag gevierd bij de Kleine Bözzels op kinderboerderij De Ahof in Aalten.

Heerlijk om te zien hoe de kinderen lekker in de modder aan het spelen zijn. Hun fantasie gebruiken en opgaan in hun spel. En wat fijn om weer oude bekenden te zien, bij te kletsen en hoe trots een ieder is op zijn of haar kind. Dat is ook opladen. Want deze trotse gevoelens herkent iedere ouder en hoe mooi is dat om te delen! We hebben ook gesproken over verschillen in opvoeding en opvang. Waar de ene ouder kiest om thuis te blijven bij een kind, kiest de ander ervoor om het kind naar de kinderopvang of een gastouder te brengen. Of het werk en ouderschap tegelijk te combineren door thuis te werken.
Er is respect voor ieders drijfveren en motivatie en dankbaarheid voor de mogelijkheid om een keuze te hebben. Ook werd besproken dat het soms pittig is als je zwanger bent, of een kleine baby hebt en je hebt al een peuter rondlopen. Hoe doen andere ouders dat? Dit soort gesprekken vinden plaats, terwijl de kinderen in de modder van geen ophouden willen weten.

Wat een kanjers zijn de vrijwilligers van de Kleine Bözzels! Ze hebben oog voor het kind en de ouder en organiseren iedere maand een gezellige samenkomst!
Sluit dus gerust aan bij de volgende keren van de Kleine Bözzels. Een feestje voor de kinderen en een oplaadmomentje voor jezelf.