Vragen rondom opvoeden met elkaar delen, hulp aanbieden en vragen
#OPLADERS contact

Hier zie je mij; moeder Monique met mijn dochtertje. Ik vind het belangrijk om in verbinding te staan met mijzelf om vervolgens de verbinding aan te gaan met mijn kleine meid. En hierbij heb ik soms hulp nodig van andere ouders. Toen ik moeder werd, ben ik bewust op zoek gegaan naar andere moeders in dezelfde leeftijd, mama-collega´s (Nadine) en een nieuwe buurvrouw. Samen bijkletsen, met of zonder de kinderen erbij, zo nu en dan een kind extra aan tafel, zodat mama even kan opladen. En opladen in het bos, met weer een andere mama.

Ik geef zondagmiddag 2 juli een workshop ´Verbindend Spelen´. Omdat ik ervan overtuigd ben dat samenspel bijdraagt aan een goede band tussen jou en je kind. Dus kom opladen, kom samen meedoen met je kind en kom in balans met andere ouders tijdens de ´Get Together Ouder & Kind dag´ zondag 2 juli bij De Kaardebol!