Vragen rondom opvoeden met elkaar delen, hulp aanbieden en vragen
#OPLADERS contact

Zaterdag 23 maart vond er een geslaagde Paasmiddag plaats in een Boomgaard in Voorstonden; een samenwerking tussen #Opladers Brummen, #Opladers Zutphen en eigenaresse Jantine van de Boomgaard.

Kinderen konden genieten van diverse leuke activiteiten, zoals broodjes bakken, een ei parcours afleggen, tuinkers zaaien, voorgelezen worden en natuurlijk eieren zoeken. Terwijl de kinderen zich vermaakten, konden ouders lekker meedoen, maar ook onder het genot van een kopje thee met elkaar kennismaken en kletsen. 

Wat deze middag extra bijzonder maakte, was dat we dit echt samen hebben gedaan. Ouders brachten zelf allerlei materialen en benodigdheden mee om bij te dragen aan het succes van de dag. En met een geweldige opkomst van 40 kinderen en 23 ouders was de sfeer gezellig en laagdrempelig.

Het succes van deze Paasmiddag smaakt naar meer, en daarom staat de volgende activiteit al gepland. Op zaterdag 6 juli organiseren we een zomerse picknick met BBQ en volop buiten spelen. Zet deze datum dus alvast in je agenda en hopelijk mogen wij jullie dan weer verwelkomen.

Kijk.Vraag.Bied.Doe.Dat geeft energie! Samen maken we er prachtige en verbindende momenten van.