Vragen rondom opvoeden met elkaar delen, hulp aanbieden en vragen
#OPLADERS contact

Ouder en kind festival 5 november

5 november zal er een Ouder & Kind festival worden georganiseerd in de gemeente Brummen voor iedereen die betrokken is rondom het groot brengen van kinderen. Het festival zal in het teken staan van gezond opgroeien en opvoeden en het versterken van de pedagogische basis. #Opladers organiseert dit in samenwerking The Villa de Maakplaats en met een team van enthousiaste opvoeders.

Workshops:

Yoga Jannu – Ouder en kind yoga, kindyoga

Tessa geeft zowel yoga lessen aan volwassenen als aan kinderen. Plezier hebben staat voorop. Ze is gespecialiseerd in dynamische yoga met Iyengar alignement principes.

https://www.yogajannu.nl/

Theatercollectief Het Reservaat – Workshop van dans, muziek, toneel

De Uil, praktijk voor ZIJN – Kindercoach Wendie

Wendie is als kindercoach verbonden aan Villa de Maakplaats. Niets moet, veel mag. Genieten van de rust, je hoofd leeg kletsen of even op adem komen. Zakken in je lijf, voelen hoe het met je is, gezien worden. Je mag hier ZIJN wie je bent, met alles wat daar bij hoort.

Praten over wat je bezig houdt is vaak fijner en makkelijker als je tegelijkertijd iets kan doen. Soms gaat dat vanzelf, soms heb je daar hulp bij nodig. Samen kijken we wat fijn is en nodig. Anderen creatief bezig zien, prikkelt de verbeeldingskracht. Verbeelden hoe jij je voelt, hoe jij kijkt en de wereld ziet. Om de wereld beter te snappen. Om jezelf beter te leren kennen. Om te groeien en bloeien en je prachtige zelf te ZIJN.

https://de-uilpraktijkvoorzijn.nl/

In de Fleur – In gesprek over opvoeding met Karin

In de Fleur biedt kinder- en jeugdtherapie, ouderbegeleiding en coaching voor volwassenen. Als psycholoog en coach werkt Karin met methodieken die snel en simpel werken en tegelijkertijd de diepere lagen bereiken waar het echt om gaat. Haar doel is om (niet langer dan nodig) naast de ander te lopen, waar ze door te ontdekken, proberen, verwerken en te dromen nieuwe mogelijkheden vinden.

https://www.indefleur.nl/

Regenboog coaching – Kletspot met Iris

In haar coaching gaat Iris uit van talenten, kwaliteiten en de innerlijke kracht van het kind! Kinderen staan nog heel dicht bij hun kern, maar kunnen door omstandigheden de balans kwijtraken. Slecht slapen, angstig zijn, boos, verdrietig een scheiding, overlijden er kunnen verschillende oorzaken zijn waarin een kind gedrag laat zien waar ouders zich zorgen om maken. Kinderen zijn onze spiegels. Er is een oud mooi gezegde “Als we de stenen op ons levenspad niet opruimen, struikelen onze kinderen er vroeg of laat over”. Achter elk gedrag ligt een gevoel en achter elk gevoel een behoefte. Iris neemt in haar coaching het systeem rondom het kind mee.

https://regenboogcoaching.com/

Kinderpraktijk Hilde – hartendoosjes maken en workshop interactief tekenen met Hilde

Kinderpraktijk Hilde biedt coaching en begeleiding aan kinderen, ouders en volwassenen met een specialisatie in hooggevoeligheid in combinatie met een sterke wil maar ook op het gebied van sensorische prikkelverwerking, zelfvertrouwen en zelfbeeld. Met Hilde her-ontdek je je kwaliteiten en leert deze doelbewust in te zetten vanuit een holistische visie. De begeleiding is speels en de werkvormen creatief waarbij ook het systeem wordt meegenomen.

https://www.kinderpraktijkhilde.com/

Praktijk IJsselvallei – Mindfulness met Maria

Vol passie begeleid Maria zwangere vrouwen waarbij zij inzet op hun eigen kracht en gevoel. Dit doet zij zowel privé als in een training ‘Blij bevallen met hypnobirthing en yoga’. Ze combineert de kracht van beide werelden om zwangere moeders met hun partner voor te bereiden op een ontspannen bevalling.

https://praktijkijsselvallei.nl/

Logopedie Brummen

Met baby- en kindgebaren help je je kind om te communiceren als praten nog niet lukt. Het stimuleert de taalontwikkeling en zorgt voor meer rust en verbinding. Elkaar beter begrijpen zorgt voor minder frustratie. Gebaren maken is niet moeilijk, iedereen kan het leren! http://www.logopediebrummen.nl/

Activiteiten

CJW Zomerkamp

CJW Zomerkamp bestaat uit een groep jonge vrijwilligers uit Brummen en omstreden. We organiseren jaarlijks een zomerkamp waarbij we leuke spellen spelen en slapen in tenten in het bos. Alle kinderen van 6 tot en met 17 jaar zijn van harte welkom! Voor meer informatie, kijk op www.cjw-brummen.nl

 

Sponsoren

   

Deelnemende partijen

Maakplaats the Villa - Brummen - Hier kun je alles maken wat je kunt verzinnen! Doe je mee?